Rooijackers Woninginrichter adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Rooijackers Woninginrichter neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Rooijackers Woninginrichter adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Haageijk 12-18 in Gemert vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.


Maak een afspraak

De historie van Rooijackers Woninginrichter

Meer dan 90 jaar Rooijackers woninginrichter in Gemert.

Het was in 1924 dat Hannes Rooijackers met zijn vrouw Antonet een textielhandel in d'n herd van hun woning aan de Achterhaag in Gemert begonnen Het ambitieuze paar verhuisde in 1938 naar de Haageijk waar een echte winkel werd geopend. Jan sr. groeide er voorspoedig op en werkte als 14 jarige mee in de zaak. in 1954 nam hij de zaak over en werd gestart met de verkoop van meubelen. In de loop der jaren werd het pand diverse keren uitgebreid. Zijn zonen Jan en Bernard namen in 1987 de zaak over van hun vader en breidden met de laatste verbouwing in 2002 de showroom uit tot 3500 m2. De nieuwe glasgevel die het pand toen kreeg gaf de zaak een eigentijds vooraanzicht., die dat jaar goed was voor de eerste prijs van de provinciale welstandcommissie. inmiddels werken Bernard en Jan al meer dan 30 jaar samen en hebben het familiebedrijf in negentig jaar uitgegroeid naar een toonaangevend regionaal bekende woninginrichter.

De grote merken van Rooijackers Woninginrichter

Bij Rooijackers Woninginrichter verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Desso
Parade
Bonaparte
Auping
Silvana
Kendix
De Ploeg
Artelux
Grandeur
De Toekomst